Klus en onderhoudsbedrijf in Frankrijk. Ik heb al meer dan 25 jaar een eigen reparatie en onderhoudsbedrijf. Voor onderhoud of reparatie van uw huis of vakantie verblijf in Frankrijk kunt u mij een mail sturen. Deze werkzaamheden doe in de rustige periodes en tussen de wijncursussen en wijntours door. Wat doe ik en wat is er mogelijk. Eigenlijk alles denk aan onderhoud van uw tuin, of aan uw huis. Ik beschik over service bus en vele machines in Frankrijk. De dingen die ik doe zijn eindeloos dus vraag het gewoon. Ik bekijk dan of ik de klus wil aannemen, vooraf krijgt u een offerte met een duidelijke omschrijving van de kosten. Nadat u opdracht heeft gegeven ontvangt u een factuur voor een aanbetaling. Alleen dan neem ik uw opdracht aan, mijn bedrijf is in Nederland gevestigd en daar betaal ik ook belasting u krijgt dus een Nederlandse factuur met BTW. Ik werk voor Nederlanders, Fransen, Belgen Duitsers en Engelstalige met een vakantie verblijf in Frankrijk regio Loire Vallée. Soms maak ik een uitzondering als het een grotere klus betreft en ik in uw vakantie verblijf kan overnachten.

Werkzaamheden die ik onder andere uitvoer vind u in de lijst hieronder. Je ziet hier ook een paar foto's van uitgevoerd werk.

Tuin onderhoud: terrassen schoonmaken, terrassen aanleggen, grasmaaien, snoeiwerk, onkruid verwijderen, bomen kap etc.

Onderhoud of reparatie van uw vakantie verblijf: Polyester werk, oa. waterdicht maken van daken, badkamers, kleine verbouwing, keukens, kunststof vloeren, tegelwerk, stucwerk, timmerwerk, schilderwerk, hout en houtrot reparatie, water lekkage, leidingwerk, laswerk, zonnepanelen, 4G beveiligingscamera etc. Staat het er niet bij vraag het gewoon.

Hieronder vind u wat foto's van uitgevoerd werk.

Voor vragen of opdrachten werkzaamheden kunt u onderstaand formulier invullen en verzenden.