Wijnreizen tours en wijnproeverijen

Ga verstandig om met alcohol en geniet met mate. Onder de 18 jaar wordt er geen alcohol geschonken!

Hallo ik ben Peter en verzorg graag een wijnproeverij of wijntour voor u in de Loirestreek in Frankrijk. Ik heb een uitgebreide wijnkelder, een aantal kleine wijngaarden, en maak mijn eigen wijnen. Uiteraard kunt u deze wijnen proeven.

 

 

Meerdaagse wijntour in Frankrijk hier een bezoek in de kelders van Domaine Gigou.

Rondleiding en wijnproeverij bij Pascal Janvier

Op bezoek bij Laurent Benoist van Domaine du Vieil Orme.

Foto: Laurent Benoist Domaine du Vieil Orme

Wij organiseren verschillende wijntours en wijnproeverijen die u kunt boeken. Dit is kleinschalig van opzet 2 tot 8 personen.
In uitzonderlijke gevallen is 10 pers ook mogelijk maar dat is de maximale grote van een groep.

We beschikken over diverse kleine wijngaarden hebben wij onze eigen wijnmakerij. We maken zelf wijn, ook hebben wij 2 uitgebreide wijnkelders waar je lekker kunt proeven. U krijgt een uitgebreide uitleg. Bij iedere proeverij krijgt u een rondleiding. De beschikbaarheid (data) is op basis van het aantal aanmeldingen.
Voor meerdaagse evenementen zijn er diverse overnachtings mogelijkheden hier, of bij een lokale camping, ook is een hotelovernachting mogelijk bij een plaatselijk hotel. U hoeft alleen maar aan te geven wat uw voorkeur heeft en wij verzorgen uw overnachting.

Wat organiseren wij in de Loirestreek Frankrijk: 

Optie 1. Eenvoudige wijnproeverij met uitgebreide uitleg in onze eigen Cave du Vin met 3 wijnen naar keuze. 

Optie 2. Uitgebreide wijnproeverij met uitleg in onze eigen Cave du Vin met 6 wijnen 3 wit en 3 rood door mij geselecteerd. Deze worden georganiseerd in de ochtend of middag. Vanaf 2 personen 

Optie 3. Zeer uitgebreide wijnproeverij in Frankrijk 12 wijnen met uitgebreide uitleg over de wijnen en bezoek aan de wijngaarden. Inclusief geur en smaak proeverij. Lunch of diner naar keuze in overleg. Vanaf 2 personen compleet verzorgde dag.

Optie 4. Zeer uitgebreide wijnproeverij in Frankrijk 12 wijnen (cursus) met uitgebreide uitleg over de wijnen en een proeverij van diverse Franse kazen. Inclusief geur en smaak proeverij. Lunch of diner naar keuze in overleg.  Compeet verzorgde dag. Vanaf 2 personen.

Optie 5. Verrassingstour wijn, lekker eten, wijnproeven en cultuur snuiven. Diverse opties mogelijk in overleg.

Voor de echt geïnteresseerde wijnliefhebbers en cultuur liefhebbers organiseren wij ook meerdaagse wijnreizen naar top wijnhuizen.

Optie 1. Rondleiding en wijntour door de wijnstreek Jasnières en Coteaux du Loir. En uiteraard een wijnproeverij. Prijs 125,- euro p/p op basis van 2 personen. Inclusief vervoer.

Optie 2. Volledig verzorgde 3 daagse wijnreis, wijntours inclusief hotel overnachtingen, ontbijt en vervoer. (lunch en diner op eigen kosten) met 2 dagtrips naar een ander wijngebied in de Loirestreek hierbij we bezoeken verschillende wijnboeren en wijngaarden.  Prijs 550,- p/p  op basis van 2 personen.

Optie 3. Volledig verzorgde 5 Daagse wijnreis en wijn tours, inclusief hotel overnachtingen, ontbijt en vervoer.(lunch en diner) op eigen kosten met 3 dagtrips naar verschillende andere wijngebieden in de Loirestreek. Prijs 925,- p/p op basis van 2 personen.

Voor aanvullende vragen over het verblijf of hotel overnachting ga naar de contact pagina.