BASIS CURSUS WIJN In Nederland of Frankrijk. Leeftijd vanaf 18 jaar.

Ga verstandig om met alcohol en drink met mate!

In eengezellige ambiance met een knapperend haardvuur zowel in Nederland als Frankrijk.

Foto. Peter connaisseur in wijn, gastronomie en premium sigaren.

Basis cursus over wijn, een simpele begrijpbare cursus over de beginselen van wijn. Ik ken veel mensen die nog steeds niets hebben met rode wijn en blijven hangen bij zoete witte wijn. Ik leer jullie dit te veranderen want als je eenmaal weet waar op moet letten gaat er een nieuwe wereld voor je open.

Waarom deze cursus, en voor wie is deze bedoeld? Voor iedereen die iets meer wil weten over wijn. Toen ik begon met wijn drinken rond 1980 had ik er totaal geen verstand van, ik wist niets van wijn. Een slijterij of wijnafdeling in de supermarkt was een drama. Wat is nu een lekkere wijn en waar moet ik op letten. Voor velen denk ik herkenbaar. Inmiddels zijn we ruim 40 jaar verder en heb ik een ruime kennis opgebouwd over wijn. Maar ik leer nog steeds dat houd niet op. Mijn favoriete wijnland zal jullie niet verbazen dat is voor mij Frankrijk. Maar ik heb ook vele wijnen uit andere delen van de wereld. Ik leer jullie over de fouten die ik in het verleden ook maakte. 

Kortom een leerzame cursus van 1 dag waarin ik je de basis uitleg zodat je in het vervolg de juiste wijn kunt kiezen. Bij deze cursus zit ook een rondleiding en bezoek aan een wijngaard. Wat kost de wijncursus: Prijs wijncursus 65,- pp. Ook te boeken in combinatie met wijnreis 1 dag wijncursus 2 dagen wijnreis Loirestreek 1 dag wijntour Vallée du Loir. Prijs inclusief verblijf, overnachtingen, transfers, proeverijen en ontbijt interesse? Voor meer informatie en prijzen stuur even een mailtje.

Data in overleg. Op verzoek kan de basis wijncursus uitgebreid worden in een meerdaagse cursus. Dit is een vervolg op de basis cursus voor een uitgebreidere wijnkennis.

Waar wordt de cursus gegeven: De wijncursus wordt het hele jaar gegeven in de Loirestreek in Frankrijk. 

Wilt u meer informatie stuur een sms bericht of bel mij op +31 6 53 740 393 ben ik niet bereikbaar stuur dan een email, sms of whatsapp. Mail kan via het contactformulier of via lebastidebleu@outlook.com